O nama

o-nama

ConsultIn čini tim mladih ali veoma iskusnih menadžera koji će kao profesionalni konsultanti, kroz usluge poslovnog, finansijskog, računovodstvenog i pravnog savjetovanja, svim klijentima pružiti konkretne savjete i podršku da odgovore na poslovne izazove i prevaziđu kompleksne probleme sa kojima se suočavaju.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, prethodnim rezultatima članova tima, kao i uspostavljenoj saradnji sa izuzetno kvalitetnim i provjerenim stručnim saradnicima i poslovnim partnerima, ConsultIn je u mogućnosti da u svakom trenutku pruži najširi spektar usluga koje će doprinijeti ostvarenju postavljenih ciljeva klijenata, iz svih privrednih oblasti u kojima djeluju.

Naša misija je da podstaknemo sposobnost privrednika i preduzetnika da stvaraju nove vrijednosti, da kontrolišu i upravljaju rizicima i unapređuju svoje poslovanje.

ConsultIn tim je ponosan na veliko iskustvo u uspješnom restrukturiranju privrednih subjekata, unapređenju transparentnosti poslovanja istih, povećanju produktivnosti, racionalizaciji troškova, osvajanju tržišta, kreiranju novih proizvoda, pravnoj zaštiti, i nizu aktivnosti i usluga u vezi sa obezbjeđivanjem uspješnog poslovanja privrednih subjekata, te stalnom podsticanju i ostvarivanju njihovih iznadprosječnih rezultata.

Vizija ConsultIn-a je da postane pouzdan i dugoročan poslovni partner za svoje klijente kojima uvijek postavlja visoke ciljeve i pomaže im da ih i ostvare.

Želimo da budemo prepoznati od strane klijenata koji su spremni na izazove i koji teže ka izvanrednim rezultatima, s jedne strane, ali i od strane kvalitetnih stručnjaka koji će željeti da postanu dio našeg tima.