Pravno savjetovanje iz oblasti privrednog prava

Pravno-savjetovanje-i-advokatski-poslovi-1

 

Pravno savjetovanje Banja Luka

Djelatnost ConsultIn-a, kao interdisciplinarnog servisa za privredna društva i preduzetnike, bila bi nepotpuna bez usluge savjetovanja iz oblasti prava.

Osim sopstvenih kapaciteta, uspostavili smo saradnju sa najkvalitetnijim advokatima iz oblasti koje se odnose na poslovanje privrednih subjekata. Sve pravne probleme i zadatke sa kojima se u poslovanju može susresti privredno društvo, ConsultIn, sa svojim eksternim saradnicima, Vam omogućava da prevaziđete i realizujete na jednom mjestu.

Sinergija koju daje znanje menadžmenta i zaposlenih u ConsultIn-u, o ekonomskim i privrednim pitanjima, te znanje I iskustvo kako sopstvenih pravnih eksperata, tako I eksternih saradnika advokata sa kojima Consultin ima potpisane ugovore o saradnji i koji sa nama zajednički rade na svim složenijim projektima i pravnim pitanjima, garant su uspjeha naših klijenata.

Consultin ima poptisan Ugovor o saradnji, između ostalih spoljnih saradnika, i sa advokatom Milanom Maleševićem. Opis usluga u vezi sa pravnim savetovanjem i zastupanjem možete vidjeti klikom na link zvaničnog web sajta advokata Milana Maleševića

pravno savjetovanje u Banjaluci